Reklam

• Güvenlik Durumu

Softonic incelemesi

Masjidlar - Özbekistan'da camileri bulmanın kolay bir yolu

Masjidlar, Özbekistan'daki camiler hakkında bilgi sağlayan Islom.uz tarafından geliştirilen bir Android uygulamasıdır. Bu uygulama ile kullanıcılar en yakın camiyi kolayca bulabilir ve tam koordinatlarını bulabilirler. Uygulama ayrıca camiye yönlendiren bir elektronik harita sunar ve cami hakkında tarihçe, konum ve namaz için gereksinimler gibi detaylı bilgiler sağlar.

Masjidlar, kullanıcıların camileri arayabilmesine ve hakkında doğru bilgilere ulaşabilmesine olanak tanıyan kullanıcı dostu bir uygulamadır. Uygulama ücretsizdir ve Android cihazlar için kullanılabilir. Arama özelliği sayesinde kullanıcılar Özbekistan'daki herhangi bir camiyi kolayca bulabilir ve yönlendirmeler alabilirler. Uygulamanın ayrıca "Yeni Cami" bölümü vardır, buradan kullanıcılar yeni camileri uygulamanın veritabanına ekleyebilirler.

Genel olarak, Masjidlar, Özbekistan'da bir cami bulmak isteyen herkes için kullanışlı bir uygulamadır. Doğru bilgileri ve kullanımı kolay arayüzü sayesinde, seyahat edenler ve yerel halk için harika bir araçtır.

Program diğer dillerde mevcuttur

Мasjidlar Android için

• Ücretsiz

• Türkçe dilinde
  • V 1.3.0

(0)
  • Güvenlik Durumu

Мasjidlar hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer Мasjidlar denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Reklam